Home

Cauta o carte


Introdu titlu in casuta urmatoare:
Autor: 
Titlu: 
Editura: 
Domeniu: 

Contact

 

MARE NOSTRUM PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Marţi, 19 Martie 2013 02:00

Mare Nostrum este o asociaţie non-profit, apolitică şi independent ecologistă din Constanţa, înființată în 1994 la iniţiativa unor tineri specialişti, din diferite domenii legate de cercetarea marină şi protecţia mediului, care au realizat că ştiinţa singură nu poate rezolva gravele dezechilibre ecologice apărute în regiunea Mării Negre.

 

Misiunea Mare Nostrum

Mare Nostrum este o organizaţie deschisă tuturor cetăţenilor preocupaţi de degradarea mediului litoralului românesc, a cărei misiune este de a determina schimbarea practicilor şi atitudinilor actuale ale comunităţilor locale, factorilor de decizie şi altor grupuri de interese, cu cele care asigură conservarea şi utilizarea raţională a resurselor naturale din zona costieră românească. Punând accentul pe parteneriat şi respectul faţă de mediul înconjurător, Mare Nostrum activează în direcţia conştientizării publice, a educaţiei ecologice şi creează presiune faţă de factorii decizionali, pentru protecţia efectivă a mediului Mării Negre şi zonei costiere româneşti.

Mai multe detalii referitoare la activitatea noastră găsiți pe site-ul www.marenostrum.ro și pe blog, la adresa http://ongmarenostrum.wordpress.com.

 

Ultima actualizare în Vineri, 05 Aprilie 2013 10:11